IP Strategie – Resortecs

Elke dag opnieuw ontmoeten we ondernemers zoals u, innovatief, creatief, duurzaam,… bakken lef en verdomd hard werken. Vanaf het eerste zaadje tot markt-klaar product of dienst, wij zijn bevoorrechte getuige van dit hele proces & helpen jou bij het uitwerken van jouw IP strategie.

De Klant

Resortecs is een technologie gedreven onderneming die volledige circulariteit wil realiseren in de textiel- en mode-industrie.

Het Project: IP Strategie

IFORI adviseert Resortecs:

  • IFORI’s bestuurder Bernard Gravez zetelt als strategisch adviseur in de Advisory Board van Resortecs.
  • IFORI ondersteunt Resortecs bij het uittekenen van de beschermingsstrategie en waakt over de bescherming van de background & foreground knowhow en trade secrets van Resortecs.
  • Onze juristen staan ook in voor het opmaken van het contractueel framework en het onderhandelen ervan, zowel in de R&D fase als in de exploitatiefase (NDA’s, co-development of joint research agreements, testing agreements, licensing & productieovereenkomsten etc.).
  • Daarnaast adviseren we rond het vrijwaren van de IP bij het sluiten van arbeidsovereenkomsten, PSA’s & management overeenkomsten met freelancers, aandeelhoudersovereenkomsten en inbreng in de vennootschap.

De Uitkomst

Kijk hier naar de getuigenis van Cédric Vanhoeck, samen met Vanessa Counaert medeoprichter van Resortecs:

Testimonial Cédric Vanhoeck – Resortecs

Blog

Advocaten halen slag thuis tegen fiscus in Cassatie

In 2019 gaf het Hof van Beroep te Gent de fiscus gelijk dat advocaten voor conclusies, ingebrekestellingen, brieven,… geen gebruik…

Lees meer Arrow

De IP-voucher 3.0: terug van weggeweest

Voor het derde jaar op rij introduceren de Europese Commissie en het Europees merkenbureau (EUIPO) de IP-voucher. Deze laat KMO’s…

Lees meer Arrow

Grote vernieuwingen in het Europees octrooilandschap: Het Unitair Octrooiverdrag

Het is zo ver: Binnenkort treedt het Unitair Octrooiverdrag in werking. Het verdrag voorziet twee spraakmakende wijzigingen in het Europees…

Lees meer Arrow

Laten we morgen vandaag uitvinden

Vooruitziende geesten zouden de sterkste bescherming moeten verwachten voor hun krachtige ideeën