Team

Een goede sfeer is het halve werk. Bij IFORI werken we graag met centrale contactpersonen. Op die manier garanderen we onze klanten een persoonlijke en efficiënte langetermijnaanpak op maat. 

Een goede interne ondersteuning is daarbij minstens even belangrijk. Daarom investeren we bij IFORI niet alleen in individuen, maar ook in het team. Flexibiliteit, toewijding en transparante communicatie is wat ons verbindt. Geen wonder dat veel van onze klanten na 20 jaar nog steeds klant zijn en veel van hun contactpersonen al jaren graag bij ons blijven werken.

Een team op één lijn krijgen, dat doen we bovendien door een cultuur van gemeenschappelijke waarden. Die van ons zijn:

Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid

Wie iets maar half mag vastnemen, neemt ook maar halve verantwoordelijkheden. Bij IFORI krijgt iedereen de kans alles ten volle vast te pakken. Alleen zo zijn we zeker dat het resultaat ook ten volle te genieten zal zijn. En dat betekent dat in the end niet alleen onze klant, maar ook onze eigen kennis en ervaring er voortdurend op vooruit gaat.

Een goed team levert goed werk

Bij IFORI werken we wel zelfstandig, maar nooit alleen. We zijn ons zeer goed van bewust van de kracht van een team. Een team waarin iedereen aanvullende skills heeft en niet bang is om ze te gebruiken. Dat is natuurlijk van goudwaarde voor de multidisciplinaire aanpak die nodig is om de specifieke noden van onze klanten te beantwoorden.

Iedereen gelijk voor de wet

Onze offices zijn open en transparant. Onze manier van werken is dat ook. Geen onnodige tussenlagen. Alleen kanjers in hun vak die rechtstreeks aan hun klanten rapporteren. En aan de General Manager … al is dat laatste dan vooral om te vragen of hij mee iets gaat eten, straks, na het werk.

Doe maar gewoon (dat is al zot genoeg)

En dat zijn we helaas niet gewoon in de wereld waarin we ons begeven. Maar al te vaak wordt juridische doortastendheid verward met hoogdravendheid. Bij IFORI bewaren we bewust een laid back sfeer. Collega’s mogen ook gewoon collega’s zijn, die na de werkuren graag met elkaar aan tafel schuiven of de sportschoenen aantrekken.

Benieuwd naar een week in het leven van een van onze juristen? 

Justine gunt ons graag een blik in haar privacy … 

? Lees mee in haar IFORI dagboek.

Ben jij onze missing link?


Wij zijn altijd op zoek naar talent dat ons team nog meer kan doen shinen. Iemand op het oog die dringend eens met ons moet komen babbelen? Of zelf graag een gesprek aanknopen? Check onze vacatures of contacteer ons spontaan.


Meet the team

Bernard Gravez
Bernard Gravez
Director
Sr. Legal Counsel
Karel Holst
Karel Holst
IT-Team lead
Sr. Legal Counsel
Certified DPO
Frank Van Steenwinkel
Sr. IT Security Expert
Certified DPO
Thomas Vermaerke
Sr. Legal Counsel
Certified DPO
Dennis Van de Moortel
Dennis Van de Moortel
Trademark & Design Attorney
BMM Certified
Morgane Verrue
Morgane Verrue
Legal Counsel
Marsyas Coene
IP Advisor
Lynn Callant
Lynn Callant
HR - Finance - Office
Charline Declercq
HR