IFORI op de boekenbeurs!

De boekenbeurs is gestart! Toch gaat het er dit jaar heel anders aan toe. Door Corona heeft de boekenbeurs zich noodgedwongen heruitgevonden. Tot en met 11 november zal Tom De Cock meer dan 300 auteurs interviewen tijdens de “Boekenmarathon”. Eén van hen is onze eigen zaakvoerder Bernard Gravez! Met trots zal hij IFORI’s nieuwste boek “Praktische leidraad voor de handel in kunst en antiek in België” komen voorstellen.

Waar en wanneer dan wel?

De Boekenmarathon is live te volgen op VRT NU. Bernard zal deze vrijdag 6 november om 12u45 te bewonderen zijn. Plan dit niet te missen interview alvast in je agenda! Het volledige programma vind je terug op de website van de boekenbeurs 2020.

Nieuw boek over de handel in kunst en antiek

IFORI’s nieuwste boek, uitgegeven door Story Publishers, heeft de ambitie om voor het eerst de complexe en versnipperde regelgeving van toepassing op de handel in kunst en antiek in België te verzamelen en toe te lichten in één werk. Naast een juridisch werk, wil het ook een praktische leidraad zijn die de verkoper en de kandidaat- koper als leek wegwijs maakt in het amalgaam aan verplichtingen die op hen van toepassing zijn, of het nu gaat om regionale, federale, Europese of internationale regels.

Meer info over ons boek vind je hier: www.storypublishers.be