Adelind Van Driessche

Adelind is een merken- en modellengemachtigde met aantoonbare ervaring in Intellectueel Eigendomsrecht. Haar primaire focus ligt op registratie- en oppositieprocedures in het Merken- en Modellenrecht. 

Adelind is in 2019 afgestudeerd aan de Universiteit van Gent. Daarna heeft ze verschillende lezingen en opleidingen gevolgd om een unieke en inzichtelijke kennis van haar praktijkgebieden te verwerven. 

Op dagelijkse basis adviseert Adelind bedrijven en particulieren bij de registratie van hun merken en modellen van begin tot eind. Zij staat IE-houders bij in het uitwerken van een unieke strategie die past bij hun behoeften en zakelijke aspiraties. Ze heeft ook een expertise opgebouwd inzake inbreuken op handelsmerken/modellen/copyright/domeinnamen. 

Als Trademark And Design Attorney werkt Adelind nauw samen met andere IP-adviseurs over de hele wereld in een breed spectrum van verschillende sectoren. 

Voordat Adelind bij IFORI kwam, heeft ze ervaring opgedaan bij een bekend merkenbureau. 

Adelind werkt in het Nederlands en Engels. Zij is vaak het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten, die haar omschrijven als “vastberaden, benaderbaar en vindingrijk”.